Tule mukaan Saima Harmaja -seuraan

Hietaniemen hautausmaakävelyt ovat suosittuja tapahtumia

Keuhkotautiin alle 24-vuotiaana menehtynyttä Saima Harmajaa voi pitää ”kuolevan runottaren” ikonina, mutta seuramme haluaa tuoda esille myös hänen elämäniloista, valloittavaa, räiskyvääkin persoonaansa. Saimasta on moneksi – ja paljon on vielä ammentamatta. Kutsumme kaikki suomalaiset mukaan löytöretkille Saiman maailmaan!

 

Jäsenmäärämme on noin 150, minkä lisäksi verkostomme on kasvanut yhteisten hankkeiden kautta moneen suuntaan. Saima on yhteinen nimittäjä, kun olemme tuoneet koolle lukijoita, kulttuurivaikuttajia, taiteilijoita, myös Harmajan suvun edustajia ja kotiseutuharrastajia.

Olemme myös kyenneet hyödyntämään uutta nostetta, joka runoudelle on viime vuosina syntynyt. Runot, runoilijapersoonat ja mielenkiintoiset elämät puhuttavat nykysuomalaisia. Saima Harmaja -seura on mukana tässä 2000-luvun kirjallisessa ilmiössä.

Saima Harmaja –seuran hallitus

Päivi Istala, puheenjohtaja, Leif Lindberg, varapuheenjohtaja, Mervi Kaplas, Ritva Ylönen, Marjatta Donner, Anne Holm-Louhelainen, Aila Molarius, Heta Keskinarkaus (varajäsen), Helena Lindblom (varajäsen)

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.